rakennus.huolto@co.inet.fi 040 5935 578

Rakennuspalvelut

TÄYDEN PALVELUN RAKENNUSLIIKE. Ammattitaitoisilla työntekijöillämme sekä 30-vuoden kokemuksellamme onnistuvat niin pienet kuin isotkin kohteet. Kerro lisää kohteestasi niin me toteutamme sen laadukkaasti sekä kustannustehokkaasti.

UUDISRAKENTAMINEN

Tarjoamme kattavat uudisrakentamisen palvelut sekä osa- että kokonaisurakkana hankkeen suunnittelusta toteutukseen saakka.

Rakennamme niin omakotitaloja, tuotantotiloja kuin myös talojen laajennuksia sekä ulkorakennuksia autotalleista terasseihin ja katoksiin.

SANEERAUS JA REMONTOINTI

Toteutamme taidokkaasti monipuoliset saneeraustyöt eri tiloissa, kuten märkätilasaneeraukset ja huoneistoremontit sekä homekorjaukset.

Olipa kyseessä sitten pieni tai suuri remontti, toteutamme sen luotettavasti ja sovitussa aikataulussa, avaimet käteen -periaatteella.

PELTITYÖT

Erilaiset uudis- ja saneerauskohteiden peltityöt ja peltirakenteet.

Meiltä mittatilaustuotteet, erikoispeltityöt ja rautarakennustyöt sekä julkisivujen, tiili- ja huoparakenteiden pellitykset.

SUUNNITTELU JA VALVONTA

Suunnittelemme toiveenne mukaan rakennuskohteenne.

Huolehdimme työmaalla tapahtuvista toiminnoista ja siitä, että tarpeelliset suunnitelmat ovat olemassa ja että työt tehdään niiden ja lupien mukaisesti.

Ammattitaitoista
ja luotettavaa rakennuspalvelua

Jo vuodesta 1989.

Pyhäsalmen Rakennushuolto Oy ©2021 Ad Fish